# 2 Challah Talk mit Caroline
I de zweite Folg vo Blabla Ganoush heizemer ih - und zwar de
Bachofe. Mir lönd es Lauge Challah heiss und chnusprig im ofe drin
ufgoh. S passende Rezept zu dere Folg findsch do. I dere
Podcast Folg erfahrsch, wie Challah richtig usgsproche wird, we...
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Beschreibung
vor 2 Jahren
I de zweite Folg vo Blabla Ganoush heizemer ih - und zwar de
Bachofe. Mir lönd es Lauge Challah heiss und chnusprig im ofe
drin ufgoh. S passende Rezept zu dere Folg findsch do.
I dere Podcast Folg erfahrsch, wie Challah richtig usgsproche
wird, weli Bedütig das Zopfbrot i de jüdische Kultur ihnimmt und
was bi de koschere Ernährig z beachte isch. Sprachlichi und
kulturelli Nachhilf chumi für das vo de Caroline über. Ihri
Familiä hat 1968 es beliebteste Kafi vo de Stadt Schaffhuse
gründet. Als gebürtigi Schaffhuserin han au ich scho zahlrichi
Stunde im lebendige Cafe Vordergässli verbrocht. Das Kafi isch es
absoluts Bijou und brilliert scho sit über 30 Johr mit ere rein
vegetarische Spischarte. Dank em jüdische Ischlag i de Chuchi,
bin ich au i dem Kafi uf de Gschmack vo Hummus Pita cho, no bevor
Hummus d Chüehlregal vo Coop und Migi überschwemmt het. Ich nime
eu also sozäge mit id Geburtsstätte vo minere Liebi zude
orientalische Chuchi und hoffe, das ich sie au eu gluschtig
mache. Ah jo und natürlich düemer zeme es ultra chnusprigs
Challah zubereite - mitere recht lustige Flecht-Beschriebig, woni
eu sicher chli demit usefordere. Ich wür döt wärmstens empfehle,
di illustriert Beschriebig uf Instagram azluege!
Viel Spass bim lose, zöpfle, bache und l’chaim.
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