The wild boar of water: The carp season has begun - Das Wildschwein des Wassers: Die Karpfensaison hat begonnen

The wild boar of water: The carp season has begun - Das Wildschwein des Wassers: Die Karpfensaison hat begonnen

From September to April, freshly caught carp is on the menu in Franconia. Pondkeeper Josef Dorsch explains why catching carp is such a dirty business and how best to prepare it for a delicious meal. - Von September bis April steht in Franken fangfrischer
6 Minuten
Podcast
Podcaster
Independent news and stories from SBS Audio, connecting you to life in Australia and German-speaking Australians. - Nachrichten und Geschichten aus unserer deutschsprachigen Community in Australien, in deutscher Sprache.

Beschreibung

vor 1 Monat
From September to April, freshly caught carp is on the menu in
Franconia. Pondkeeper Josef Dorsch explains why catching carp is
such a dirty business and how best to prepare it for a delicious
meal. - Von September bis April steht in Franken fangfrischer
Karpfen auf der Speisekarte. Teichwirt Josef Dorsch erklärt, warum
das Karpfen-Fangen so eine schmutzige Angelegenheit ist und wie man
ihn am besten zubereitet.

Kommentare (0)

Lade Inhalte...

Abonnenten

knauth
Uebigau
15
15
:
: