The wild boar of water: The carp season has begun - Das Wildschwein des Wassers: Die Karpfensaison hat begonnen
From September to April, freshly caught carp is on the menu in
Franconia. Pondkeeper Josef Dorsch explains why catching carp is
such a dirty business and how best to prepare it for a delicious
meal. - Von September bis April steht in Franken fangfrischer
6 Minuten
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Beschreibung
vor 1 Monat
From September to April, freshly caught carp is on the menu in
Franconia. Pondkeeper Josef Dorsch explains why catching carp is
such a dirty business and how best to prepare it for a delicious
meal. - Von September bis April steht in Franken fangfrischer
Karpfen auf der Speisekarte. Teichwirt Josef Dorsch erklärt, warum
das Karpfen-Fangen so eine schmutzige Angelegenheit ist und wie man
ihn am besten zubereitet.
Franconia. Pondkeeper Josef Dorsch explains why catching carp is
such a dirty business and how best to prepare it for a delicious
meal. - Von September bis April steht in Franken fangfrischer
Karpfen auf der Speisekarte. Teichwirt Josef Dorsch erklärt, warum
das Karpfen-Fangen so eine schmutzige Angelegenheit ist und wie man
ihn am besten zubereitet.
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