Podcaster
Episoden
24.04.2022
48 Minuten
Häsch gwüsst, dass d’Haselnuss es klimafründlichste Lebensmittel
isch wos git?
Worum das so isch, erfahrsch du i de dritte Folg vo Blabla
Ganoush. Zu Gast dörf ich de Umweltjournalist Mathias Plüss i
meinere Chuchi empfange. Mit sine Text b...
28.01.2022
44 Minuten
I de zweite Folg vo Blabla Ganoush heizemer ih - und zwar de
Bachofe. Mir lönd es Lauge Challah heiss und chnusprig im ofe
drin ufgoh. S passende Rezept zu dere Folg findsch do.
I dere Podcast Folg erfahrsch, wie Challah richtig usgspro...
30.07.2021
41 Minuten
D Reis entführt üs gustatorisch i di orientalischi Chuchi - mir
gönd i dere Podcast Folg zeme em “Signature Dish” vo dem Podcast
uf de Grund: em Baba Ganoush.
Für das nimi eu mit is Büro “släsch” Atelier vo de Cathrin
Michael. Sie arb...
25.07.2021
2 Minuten
Bla Bla Was? Bla Bla Ganoush!
So heisst min neue Podcast rund ums Thema nachhaltig Apéröle.
Jetzt heissts Chopfhörer ufsetze, Bierli chaltstelle und mir bim
Labere zuelose!
Gin Gin und viel Spass!
Über diesen Podcast
Schnapp der es Apéro Getränk nach dim Gusto. Öb Bierli, Limo oder
Vino, isch alles völlig legitimo. Hauptsach dini Apérolust wird
gweckt. Und ja richtig - du hesch Apéro ghört. Wenn din Tatedrang
nanig gstillt isch, denn schnür der no d Chochschürz um. Mir werded
i jedere Folg mit spannende Gäst nachhaltigi Apéro Häppli
zuebereite wo du bim Lose chasch mitchoche. D Rezept dezue finsch
uf https://www.instagram.com/leonlechef/?hl=en und falls du s
Rezept für 5 Franke gern als Postcharte möchtisch ha, schrib mer
doch es Mail uf leonie.neukomm@hotmail.com. Dur d Expertise vo mine
Gäst versuechemer usezfinde, ob nachhaltig Apéröle überhaupt
möglich isch, wänn Süesherdöpfel ”too ugly” fürs Supermarktregal
sind, warum Riis s Fleisch vo de Veganer isch und wo de Rüeblilachs
schwümmt, bevorer ufem Zmorgebrötli landed. Alli Rezept und wiiteri
Informatione findsch uf mim Instagram Account unter leonlechef. Gin
gin!
Kommentare (0)